Pasení, tréninky, NAROZENINY, zkouška ZOP

28.12.2012 22:33

Pasení

O jedné docela důležité cestě jsem se zapomněla zmínit, na konci června jsme vyrazili do CHS Dajavera do Načešic k ovečkám. Herrinka byla moc šikovná a ovečky ji moc zajímaly. Jen prý panička moc nevěděla co tam dělat :o). Máme krásné fotečky od Báry - odkaz na fotogalerii borderka-harrietbow.webnode.cz/fotogalerie/herrinka-u-ovecek/

Novinka z agility

Od září jsme začaly pravidelně trénovat agility pod vedením Elišky Dolníčkové. Jezdí za naší skupinou agilitních nadšenců až z Brna :o). Doufám, že dokážu zpracovat a plně zúročit vše :o) co nás Eliška tak trpělivě učí a předává a že jí příští rok na závodech neuděláme s Herrinkou ostudu. Herrča je moc šikovná i při skokové gymnastice a dělá pokroky. 

 

Mistrovství světa v agility

V neděli 7. října jsme vyrazili do Liberce na Mistrovství světa v agility. Byl to pro mě opravdu silný a nezapomenutelný zážitek :o). Perfektní organizace, úžasná atmosféra, mnoho krásných běhů, no prostě super :o).

 

narozeniny

25. října to mu byly 3roky co se narodila Herrinka :o), zlatíčko naše.

 

 

intenzivka Bára Lerlová

3. a 4. listopadu jsme vyrazili opět do blízkých Opatovic na trénink s Barčou. Jela s námi i ségra s Belinkou a i když od tábora netrénovaly, tak jim to oběma šlo moc hezky.

 

zkouška ZOP - rozhodčí Jana Svobodová

v sobotu 17. 11. jsme s Herrinkou v ZKO Chrudim úspěšně složily zkoušku ZOP s plným počtem bodů. Herrča si to fakt užívala a po celou dobu na mě ukázkově koukala. Je to moje holka šikovná :o).